Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира причината, поради която

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира причината, поради която
Коментари Харесай

Христо Иванов: ГЕРБ е основен защитник на този модел и това статукво

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява повода, заради която никоя партия не желае да води диалози с ГЕРБ за сформиране на държавно управление. " Няма да стане, когато не престават да бъдат главен бранител на този модел и това статукво. Те би трябвало сами да убедят българското общество, че са престанали да бъдат този бранител. В предходния парламент се бореха да запазят всеки косъм от главата на основния прокурор ", изясни в предаването " 120 минути " Христо Иванов.

Той съобщи, че " Демократична България " е подготвена за нови избори, само че предизвести, че провеждането на пети избори не е добър сюжет за страната и би трябвало да се положат старания за сформиране на държавно управление.

Но България не заслужава ръководство, което се основава на тежки безпринципни взаимни отстъпки, тъй като имаме да решаваме комплицирани въпроси, разясни съпредседателят на Демократична България.

" С думите си, че България ще бъде въвлечена във войната, в случай че предоставим оръжие на Украйна, Радев плаши българските жители. По тази логичност цяла Източна Европа и НАТО в този момент би трябвало да е във война с Русия. Абсурдно е ", сподели Иванов.

По думите му Путин ясно е споделил в последната си тирада, в която афишира анексирането на украинските области, че Русия води война против Запада и интернационалния ред.

България има потребност да модернизира своята войска. На второ място ясно би трябвало да заявим къде стоим. Позицията, посредством която се опитваме да сме неутрални, ни отслабва, това ни прави най-слабото звено във веригата, счита Иванов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР