Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа -

...
Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа -
Коментари Харесай

Валядолид не успя да се справи с десет от Бетис

Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа - Бетис приключи наедно 0:0 в гостуването си на новака Виляреал в мач от осмия кръг на Ла Лига. Тимът на Мануел Пелегрини остана с човек по-малко още през първото полувреме, което значително се оказа решаващо за показаното от двата отбора до края на дуела. 

Двата отбора започнаха относително интензивно и търсеха пространства пред двете порти, пробвайки да отбележат. Малко след приключването на половин час игра Херман Пацела извърши нарушаване против откъсващия се самичък против вратаря Серхио Леон. Първоначално съдията не му сподели незабавно червен картон, само че го направи след обзор на обстановката с ВАР. От там на сетне играчите на Бетис главно се прибраха пред своето наказателно поле и главно се опитваха да се бранят. 

От своя страна Валядолид водеше играта и опитваше да реализира напън, изключително през вторите 45 минути, само че по този начин и не успяваха да достигнато по-съществени голови положения пред вратата на Руй Силва, който въпреки всичко на няколко пъти бе заставен да се намесва. По този метод Бетис имат към този момент има 16 точки и заема петото място в подреждането на Ла Лига, а от своя страна новаците от Валядолид са 13-и за момента с 8 точки.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР