Съперникът на Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа Интер официално

...
Съперникът на Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа Интер официално
Коментари Харесай

Интер привлече още едно известно име

Съперникът на Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа Интер публично удостовери привличането на британския национал Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед. Капитанът на „ алените дяволи “ дойде по-рано през днешния ден в Милано и след преминатите сполучливо медицински прегледи подписа контракт с " нерадзурите " до края на сезона с алтернатива за още една година.

Според италианските медии италианският гранд ще заплати единствено 1,5 милиона евро за 34-годишния към този момент някогашен капитан на „ алените дяволи “, който укрепва отбраната в състава на Антонио Конте.

" През лятото той ще навърши 35 година и в случай че някой му е отправил оферта за 2-годишен контракт, мисля, че решението си е негово. Ние бяхме подготвени да му създадем сходно предложение. Той беше добър капитан, който беше потребен за нашата идея и даже завоюва титли при нас ", съобщи мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер на днешната си конференция преди дербито с Ливърпул в неделя от 18:30 часа българско време на „ Анфийлд “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР