Съперникът на Левски в плейофа за влизане в групите на

...
Съперникът на Левски в плейофа за влизане в групите на
Коментари Харесай

Айнтрахт отказа €80 млн. за Муани, той не иска да играе срещу Левски

Съперникът на Левски в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите Айнтрахт (Франкфурт) е отказал втората оферта на ПСЖ за Коло Муани, твърди Sky.

От Париж са предложили 80 млн. евро за разписалия се против " сините " при ремито 1:1 в първия мач френски нападател, само че немският клуб е отхвърлил предлагането.

В четвъртък обаче се чака ново такова, а желанието на Муани е да не бъде включван в групата за реванша с Левски.

Двубоят във Франкфурт е в четвъртък от 21:30 часа.

В неделя пък Айнтрахт си обезпечи малко успокоение, откакто се измъкна в дербито с Майнц – 1:1. Тимът бе окуражителен от локалните медии, откакто сподели темперамент и съумя да изравни в продължението. Клубът обаче си навлече гнева на почитатели и медии с трансферните вести, с които започва седмицата.

След като към този момент се раздели с един от значимите си играчи – Йеспер Линдстрьом, в този момент се чака да стане същото и с Рандал Коло Муани. Така „ орлите “ ще се лишат от двама съществени футболисти, които бяха картотекирани в УЕФА.

Малката разтуха е, че болните от вирус Макото Хасебе и Хуго Ларсон, които отпаднаха от дуела на стадион „ Васил Левски “ и изобщо не пътуваха до България, се завръщат.

Хесенското издание „ Hessenschau “ би алармата и зададе куп тежки въпроси към клуба:

„ Какво се случва към прехвърлянията? Колко сложен ще бъде брутално значимият реванш с Левски? Защо този мач сега се е трансформирал във вторичен въпрос? Ще се подобрили нещо в играта на Айнтрахт? Колко в действителност са постовете, които куцат? “, попита един от най-големите районни вестници преди борбата с Левски в четвъртък.

„ Клубът към момента предлага постна храна. Особено в офанзива “, регистрираха и от „ Франкфурт Рундшау “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР