Съперникът на Кубрат Пулев в елиминационния мач на Международната боксова

...
Съперникът на Кубрат Пулев в елиминационния мач на Международната боксова
Коментари Харесай

Джарел Милър отказва да се бие с Кубрат Пулев в България

Съперникът на Кубрат Пулев в елиминационния мач на Международната боксова федерация (IBF) Джарел Милър няма предпочитание да се бие в България. Това съобщи промотърът на американеца Дмитри Салита.

Двубоят, който ще излъчи кандидата за международната купа на Антъни Джошуа, беше разгласен за 1 септември в София. Компанията Epic Sports & Entertainment, чийто съсобственик е българският управител Ивайло Гоцев, се зае с организацията на мача, откакто завоюва търга на IBF с оферта за 2.11 милиона $.

" Джарел се заинтригуван от борба против Пулев, само че не и в София. Все още водим договаряния към мястото на дуела. Джарел желае значими мачове и да се бие с най-хубавите в света, а кариерата му да се развива ", сподели Салита, представен от boxingscene.com.

Преди два дни Пулев написа в " Туитър ": " Щастлив съм да посрещна Джарел Милър-Голямото бебе в България. Това сигурно ще бъде един доста зрелищен мач ".

37-годишният българин и 29-годишният американец са надлежно първи и втори в ранглистата на IBF след международния първенец Джошуа. Преговорите сред Пулев и Милър не престават, като Милър има време до 11 юли да одобри предлагането.

Ако непобеденият американец откаже, противник на българина следва да бъде идващият в ранглистата на IBF. След Пулев и Милър е руснакът Александър Поветкин, който обаче се чака мач с Джошуа на 22 септември за три от купите в тежката категория.

Най-вероятно е при отхвърли от Милър Пулев да стартира договаряния с Хюи Фюри, който е идващият кандидат в ранглистата.

" Милър има 15 дни от приемането на контракта, с цел да одобри или откаже предлагането. То беше направено на 25 юли и изпратено на 26-и, тъй че той към момента има време да реши ", сподели пиар шефът на IBF Жанет Салазар.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР