Съотборниците на Шефилд Юнайтед Джак Робинсън и Винисиус Соуза се

...
Съотборниците на Шефилд Юнайтед Джак Робинсън и Винисиус Соуза се
Коментари Харесай

Съотборниците на Шефилд Юнайтед се нахвърлиха един срещу друг, след като се изправиха на терена

Съотборниците на Шефилд Юнайтед Джак Робинсън и Винисиус Соуза се нахвърлиха един на различен по средата на конфликта си с Уулвс.

В сцена, напомняща за Lee Bowyer и Kieron Dyer, двойката се изправи против топката, преди да постави главите си дружно и по-късно да се плеснат с ръце.

Сбирането беше бързо разрушен, само че ВАР ревизира дали случаят оправда червени картони. В последна сметка реферът приказва с дуото, което и двамата заобиколиха даже жълт картон. Това бележи ново дъно за Блейдс, които имаха нещастно завръщане във висшата лига до момента този сезон.

Изглеждаше, че рухването произтича от яростта на Робинсън, че Соуза не е разрушил червата, с цел да предотврати офанзива на Вълците. След като опитът за гол прелетя над гредата, Робинсън побърза да даде на съотборника си словесна одеждa, само че Соуза не го одобри на брадичката.

Вместо това той се обърна към сътрудника си, преди да последва известно боричкане и боричкане. Други играчи на Шефилд Юнайтед скоро си проправиха път, с цел да разд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР