Съотборниците на Карим Бензема в Реал Мадрид не са знаели

...
Съотборниците на Карим Бензема в Реал Мадрид не са знаели
Коментари Харесай

Футболистите на Реал Мадрид не знаели колко сериозни са проблемите на Бензема

Съотборниците на Карим Бензема в Реал Мадрид не са знаели какъв брой сериозна е травмата на нападателя на френския народен тим, съобщи бразилецът Едер Милитао, представен от организация Ройтерс. 34-годишният нападател не попадна в окончателния състав на първенците за Мондиала в Катар. Милитао сподели, че в последния месец Бензема е почивал поради проблеми в бедрото.

" Той усещаше дискомфорт и се стараеше да почива допустимо най-дълго. Ние обаче мислехме, че към този момент се е възстановил, откакто отпътува за лагера на Франция. Аз персонално не съм приказвал с него, само че Винисиус го направи. Той ми сподели, че Бензема още веднъж има болки. Пожелавам му всичко най-хубаво и сполучливо възобновяване ", съобщи Милитао преди мача на Бразилия против Сърбия.

Бензема тренира за последно с французите в събота, след което бе изваден от състава поради травма. Той получи контузия на 6 септември против Селтик и бе сменен през първото полувреме, след което не игра в три мача. След като се възвърне, нападателят още веднъж влезе във форма, само че пропусна пет от последните шест дуела на Реал Мадрид.

През предишния сезон Бензема вкара 44 гола в 46 мача и завоюва " Златната топка ".
 Дешан изненада с решението си за заместител на Бензема Дешан изненада с решението си за заместител на Бензема
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР