Съоснователят на Satanic Temple изтръгна кандидата за президент на Републиканската

...
Съоснователят на Satanic Temple изтръгна кандидата за президент на Републиканската
Коментари Харесай

Лидерът на Satanic Temple предизвиква „жалък малък страхливец“ DeSantis да дебатират относно статута на групата, освободен от данъци

Съоснователят на Satanic Temple изтръгна претендента за президент на Републиканската партия губернатор Рон DeSantis, R- Флорида, за изказванието, че някогашният президент Тръмп е бил отговорен, че групата е получила статут на освободена от налози.

По време на неотдавнашен епизод на CNN NewsNight, съоснователят на религиозната група Лусиен Грийвс простреля назад в DeSantis, потвърждавайки, че Тръмп няма нищо общо с легитимността на групата.

Той също по този начин провокира губернатора на спор един на един по тематиката, преди да го назова страхливец за това по какъв начин е приказвал за група през последните дни.

Съоснователят на Satanic Temple Лусиен Грийвс атакува губернатор Рон ДеСантис, R-Fla., за изказванието, че някогашният президент Тръмп е дал на групата статут на освободени от налози. (Екранна снимка/ CNN)

Религиозната група на Грийвс беше в новините неотдавна, защото беше разрешено да сложи скулптура на овен, облечен в червени облекла, върху нещо,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР