Съобщено е, че Риши Сунак е посетил офиса на Франк

...
Съобщено е, че Риши Сунак е посетил офиса на Франк
Коментари Харесай

Риши Сунак „посети офиса на Франк Хестър на пътуване с хеликоптер, платено от донор“

Съобщено е, че Риши Сунак е посетил офиса на Франк Хестър на пътешестване с хеликоптер до Лийдс на стойност £16 000 (18 714 евро), платено от предприемача предходната година, което повдига въпроси за това дали даренията на поддръжника на торите от £10 милиона (11 милиона евро) са му купили достъп до английския министър-председател.

Г-н Сунак е изправен пред апели да разкрие степента на връзката си с господин Хестър след появяването на мнения, които донорът твърди, че е направил за депутата Даян Абът – че тя го е предиздвикала да желае да „ ненавижда всички черни дами “ и „ би трябвало да бъде убит “. последствията от забележките. В последна сметка той ги разказа като „ расистки “, само че едвам откакто министърът на кабинета на Обединеното кралство Кеми Баденок наруши класацията с номер 10, с цел да ги осъди като такива.

The Guardian, който популяризира историята по отношение на мненията на господин Хестър, в събота заяви, че той е платил пътните разноски на господин Сунак до Лийдс, където министър-председа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР