Съобщено е, че Кейти Прайс се сближава със звездата от

...
Съобщено е, че Кейти Прайс се сближава със звездата от
Коментари Харесай

Вътре в Кейти Прайс и вихрения „романс“ на звездата от „Женени от пръв поглед“ – тайни съобщения до пияни срещи

Съобщено е, че Кейти Прайс се сближава със звездата от „ Женени от пръв взор “ Джей Джей Слейтър след раздялата й -отново годеникът Карл Уудс. Бившият блестящ модел, 45, наподобява се е разделил вечно в края на 2023 година и даже се нахвърли върху провалената си връзка. Сега тя се любува на необвързания живот и е снимана със звездата на MAFS в нощен клуб в Нюкасъл.

JJ провокира възторг, когато влезе в MAFS. Той имаше кьорав брак с Бианка, само че нещата потеглиха надолу, когато стартира да флиртува с Ела Морган. Противоречивата връзка удари нервите и се подвигнаха доста кавги на известните вечери. Останалите участници бяха гневни, когато Ела и Джей Джей се върнаха в шоуто като нова двойка. Въпреки че са привлечени един от различен, Джей Джей и Ел вземат решение да останат другари на церемонията по обвързване. Месеци след фотосите Джей Джей наподобява продължи с Кейти.

Ралити звездите Кейти и Джей Джей започнаха връзката си с вълна от текстови известия и наподобява, че Катей в този момент е изумена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР