Съобщено е, че Кейти Прайс е показала“ нова котка“ на

...
Съобщено е, че Кейти Прайс е показала“ нова котка“ на
Коментари Харесай

Кейти Прайс показва „нова котка“ само няколко дни след като PETA предложи £5 000, за да спре да получава животни

Съобщено е, че Кейти Прайс е „ посочила “ „ нова котка “ на своите почитатели в обществените медии единствено дни откакто е била основана финансово предложение от благотворителна организация за прекъсване на придобиването на животни.

Става се, че някогашният блестящ модел, 45, неотдавна е посетил Instagram, с цел да показа фотография на това, което се счита за котка сфинкс, кацнала на клавиатурата на преносим компютър. Самото устройство се вижда на кухненски плот на фотографията.

Тя нервира в надписа, който придружаваше фотографията, че се е надявала да работи, като написа на платформата: „ Да предположим, че работи време. " Съобщава се, че в някакъв миг котката е била въведена в фамилията на Кейти.

Според Sun " новата котка " на Кейти коства £1200, макар че цените на котките сфинкс наподобява варират онлайн от стотици паунда до хиляди. Изходът оповестява, че тя е разгласила фотографията в своите Instagram Stories неотдавна, макар че към този момент не се вижда. Той обаче показа фотографията в своя публикация по-рано тази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР