Съобщено е, че ISIS е заплашила Владимир Путин с кърваво“

...
Съобщено е, че ISIS е заплашила Владимир Путин с кърваво“
Коментари Харесай

Атака в Москва: ISIS се закле да отмъсти на Владимир Путин за измъчване на заподозрени в тероризъм в смразяващо съобщение

Съобщено е, че ISIS е заплашила Владимир Путин с „ кърваво “ възмездие, откакто се появиха видеоклипове на неговите бойци, изтезаващи обвинени в тероризъм в Москва.

< Досега е доказано, че над 130 души са починали и повече от 180 са ранени, откакто въоръжени мъже нахлуха в концертна зала в покрайнините на съветската столица в петък, преди да подпалят постройката. Четирима мъже са упрекнати в терористични закононарушения след нападението - Далерджон Мирзоев, 32 г.; Сайдакрами Рачабализода, 30 година Мухаммадсобир Фаизов, 19 година, и Шамсидин Фаридуни, 25 година - бяха бити и натъртени, когато се явиха в съда в неделя.

Руските медии оповестяват, че всички те са жители на Таджикистан, граничеща страна Русия на юг. Това идва, откакто онлайн бяха публикувани фрагменти, които наподобява демонстрират по какъв начин един от обвинените се свива на земята от боязън, до момента в който е удрян неведнъж от съветски бойци. В един миг в клипа се чува мъжът да крещи от болежка, когато е ударен с пушка.

Членовете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР