Съобщено е, че демократите са в паника относно силата на

...
Съобщено е, че демократите са в паника относно силата на
Коментари Харесай

Демократите изпаднаха в паника относно кандидатите на трети страни, които се клатят на изборите за Тръмп: `Единствената най-голяма заплаха`

Съобщено е, че демократите са в суматоха по отношение на силата на претендентите на трети страни, защото президентските избори през 2024 година наближават, както виждат някои стратези претенденти на трети страни като „ най-голямата опасност “.

DNC основава публична комисия, ръководена от някогашния чиновник на предизборната акция на Пийт Бътиджиг и действен представител на Демократическата партия Лис Смит, с цел да се опълчи на третия партийна опасност, съгласно NBC News. Те възнамеряват да се опълчват на напъните на трети страни посредством „ нападателен информационен съставен елемент “, проучване на опозицията и правосъдни дейности.

„ Най-голямата опасност, която оказва помощ да върне Тръмп назад в Белия дом, са претендентите на трети страни. Не е възрастта на Байдън. Не е дали Тръмп ще бъде наказан. Не са тези неща “, сподели пред медията Джо Трипи, деец от стратега на Демократическата партия.

Мат Коридони, различен чиновник на акцията на Бътиджиг, възнамерява да също се п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР