Съобщава се, че Северна Корея е изпратила балистична ракета с

...
Съобщава се, че Северна Корея е изпратила балистична ракета с
Коментари Харесай

Северна Корея изстреля балистична ракета в морето, след като Байдън предупреди, че изстрелването на ядрено оръжие ще сложи край на режима на диктатора

Съобщава се, че Северна Корея е изпратила балистична ракета с дребен обхват в морето в неделя – единствено един ден след строгото предизвестие от президента Байдън за измамника потреблението на нуклеарни оръжия от нацията против Съединените щати.

Севернокорейските военни изстреляха ракетата край източното крайбрежие на страната, покрай столицата Пхенян, в неделя вечерта в това, което южнокорейските чиновници нарекоха „ очевидно нарушаване “ на резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Съобщено е, че ракетата, която е била във въздуха към 20 минути, е прелетяла към 354 благи, преди да падне.

Изстрелването пристигна един ден откакто администрацията на Байдън предизвести, че всевъзможни нуклеарни офанзиви против Съединените щати или техните съдружници ще бъдат „ неприемливи “ и ще запечатат „ края “ на диктатурата на Ким Чен Ун.

Южна Корея дефинира изстрелването като очевидно нарушаване на интернационалните съглашения, имащи за цел да забранят на режима на Ким Чен Ун да употребява балистични рак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР