Съобщава се, че принцеса Даяна имаше сърцераздирателна загриженост за принц

...
Съобщава се, че принцеса Даяна имаше сърцераздирателна загриженост за принц
Коментари Харесай

Принцеса Даяна имаше сърцераздирателна загриженост за принц Хари, тъй като се страхуваше от „съперничество“ с принц Уилям

Съобщава се, че принцеса Даяна имаше сърцераздирателна угриженост за принц Хари, страхувайки се от съревнование с Уилям.

Въпреки че е добре известно, че връзката на двамата братя в този момент е мразовита и далечна, това не постоянно е било по този начин. Някога те са били близки, израснали са дружно през контузията от загубата на обичаната им майка Даяна.

Но даже тогава нова кралска книга твърди, че връзката им е била „ изпълнена със съревнование “. Новата книга-бомба, наречена Майка ми и аз, от Ингрид Сюард, документира тежките връзки сред монарха и починалата кралица Елизабет II. Сред тях също по този начин съдържа редица разкрития за хора като принц Хари, Меган и даже Даяна.

Ингрид твърди, че връзката на Хари и Уилям постоянно е била сложна, дотам, че Хари „ развива комплекс за това да бъдеш вторият най-хубав “. Тя написа, че това е предиздвикало Даяна да назова най-малкия си наследник „ нейното малко бебе “, защото той не желал да дели майка си с най-големия си брат.

Авторът добави: „ Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР