Съобщава се, че кокаин и други незаконни наркотици са открити

...
Съобщава се, че кокаин и други незаконни наркотици са открити
Коментари Харесай

Токсикологичните резултати разкриват кокаин и други незаконни наркотици, открити в трима фенове на Канзас Сити Чийфс, открити замръзнали до смърт: доклад

Съобщава се, че кокаин и други противозаконни опиати са открити в токсикологични отчети от тримата почитатели на Канзас Сити Чийфс, които бяха открити замръзнали до гибел отвън дома предишния месец, съгласно NewsNation.

Членовете на фамилията на Дейвид Харингтън, Клейтън Макгийни и Рики Джонсън с неспокойствие чакаха резултатите от отчета, с цел да предложат улики какво се е случило с тримата другари, преди да бъдат открити пред дома чартърен на Джордан Уилис в Канзас Сити на 9 януари.

Употребата на опиати се спекулира като фактор, способствуващ за гибелта им. Уилис влезе в рехабилитационен център за корист с субстанции, откакто тримата му другари бяха открити мъртви, съгласно родителите му.

Харингтън, Макгийни и Джонсън отидоха в дома на Уилис, с цел да гледат последния мач от постоянния сезон на Канзас Сити Чийфс на 7 януари. Телата им бяха открити два дни по-късно, когато обезпокоената избраница на Макгийни нахлу в парцела на Уилис и видя един от тях заледен в двора. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР