Саня Борисова и Ники Илиев отново са двойка Трябваше им време,

...
Саня Борисова и Ники Илиев отново са двойка
Трябваше им време,
Коментари Харесай

Саня Борисова и Ники Илиев отново са заедно!

Саня Борисова и Ники Илиев още веднъж са двойка

Трябваше им време, с цел да се преоткрият още веднъж. Двамата се разведоха, само че пътищата им още веднъж ги водиха един към различен.

Може би към този момент пораснали, може би разкрили истината, че двамата са идеални един за различен, че точно че са си точните хора, които имат доста още неща да се дадат и да се радват на наличието на другия.

Да, те по този начин и не съумяха да завъртят трайни връзки с никой, до момента в който бяха разграничени.

Нито единият, нито другият имаха съществени интимни любови през годините, когато бяха разграничени. И напълно обикновено бе да намерят път един към различен, тъй като евентуално те са основани да са дружно.

Ники Илиев взе участие като артист в новия филм на Саня, в който тя е режисьор. Ролите са разменени, тъй като той бе режисьора преди, само че въпреки всичко се чувствал съвършено, „ прегърнал “ това предизвикателство.

А Борисова призна, че първоначално, когато се събрали още веднъж, имало много искри, само че към този момент нещата са съвършени и те отново са дружно.

„ Нормално е първоначално да има напрежение, само че това е разбираемо, в реда на нещата. И сексът също не е единствено креватно осъществяване, а постоянно има последствия.

Това е отдаване и обединение с силата на колегата ти, по тази причина не трябва да се прави безсистемно “, сподели Саня Борисова. Но не стана ясно дали приказва за кино лентата си или за възобновената си връзка с Ники Илиев.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР