САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Журито скоро ще прецени дали

...
САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Журито скоро ще прецени дали
Коментари Харесай

Съдебните заседатели изслушват заключителните аргументи в процеса срещу оръжеен агент за фатална стрелба от Алек Болдуин

САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Журито скоро ще реши дали ръководителят на кино оръжия би трябвало да бъде държан отговорен за съдбовната пукотевица на кинематографист от Алек Болдуин по време на подготовка на снимачната площадка на уестърн филм, до момента в който юристите в сряда изнасяха заключителни причини в процеса против Хана Гутиерес-Рийд.

Гутиерес-Рийд, 24-годишна във втория си игрален филм по време на стрелбата през 2021 година се пледира за почтен по обвинявания в непредумишлено ликвидиране и подправяне на доказателства по време на развой в центъра на Санта Фе, Ню Мексико.

Производството е увод на евентуалния плануван развой против Болдуин за юли по едно обвиняване в непредумишлено ликвидиране.

Болдуин, който се призна за почтен, е насочил револвер към операторката Халина Хътчинс, когато револверът е гръмнал, убивайки Хътчинс и ранявайки режисьора Джоел Соуза.

Прокурорите споделят, че Гутиерес-Рийд неумишлено е донесъл бойни патрони на снимачната площадка на „ Rust “ в ранчо в п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР