Sanofi и Google ще създадат виртуална иновативна лаборатория - Innovation

...
Sanofi и Google ще създадат виртуална иновативна лаборатория - Innovation
Коментари Харесай

Sanofi и Google с новa виртуална лабораторияInnovation Lab в областта на здравеопазването


Sanofi и Гугъл ще основат виртуална новаторска лаборатория - Innovation Lab, с упоритостта коренно да трансформират метода на даване на медикаменти и здравни услуги, употребявайки силата на новите технологии и данни.

„ Ние сме на прага на нова ера, в която, партнирайки си с новаторски софтуерни и аналитични компании ще имаме опцията да трансформираме напълно опазването на здравето “, разяснява Амийт Натвани, Главен цифров и медицински шеф и вицепрезидент на Sanofi. „ Чрез комбинацията от научните открития на Sanofi в областта на биотехнологиите с лидерските знания на Гугъл, от изчислителните облаци до най-съвременния изкуствен интелект, ние се стремим да дадем на хората по-голям надзор върху тяхното здраве и да форсира откриването на нови лечения “.

„ Фармацевтичните компании търсят цифрови нововъведения, с цел да подкрепят основаването на налични решения за опазването на здравето. Очакваме с неспокойствие да си сътрудничим със Sanofi, с цел да подпомогнем ускоряването на цикъла на нововъведенията в опазването на здравето за популацията по целия свят. " сподели Томас Куриан, основен изпълнителен шеф на Гугъл Cloud.

Sanofi и Гугъл ще проучват масиви с данни, с цел да схванат по-добре основните болести и да извлекат информация за пациентите. Това ще даде опция на Sanofi да изследва и създаде по-персонализирани подходи към лекуването и да дефинира методите за възстановяване на здравните резултати. Компаниите ще употребяват технологиите, с цел да проучват действителните бази с данни на Sanofi за по-доброто схващане на това какви лекувания работят за пациентите. Целта е да се усъвършенства предлагането на самостоятелни подходи за лекуване, като по този метод се усъвършенства грижата за пациентите и се понижат разноските за опазване на здравето.

Sanofi и Гугъл също възнамеряват да ползват изкуствен интелект (AI) в разнообразни набори от данни за по-добро прогнозиране на продажбите, маркетинга и дистрибуционната мрежа. Използването на AI ще вземе под внимание информация в действително време, както и географски, логистични и индустриални ограничавания, с цел да помогне за точността в тези процеси.

Освен това, Sanofi IT ще модернизира инфраструктурата си посредством мигриране на някои съществуващи бизнес приложения към Гугъл Cloud Platform (GCP). Като употребява автоматизацията, мащаба и гъвкавостта, дружно с увеличението на опциите за разбор на данни, Sanofi ще форсира и опрости ръководството на процесите в компанията, ще обезпечи елементарен достъп до най-новите технологии и консолидираното им в бизнес проектите. Преходът към GCP ще максимизира оперативната успеваемост на разноските и ще поддържа бизнес задачите, в това число лабораторията за нововъведения.

За Sanofi

Sanofi е световна биофармацевтична компания, отдадена да оказва помощ на хората и да облекчава техните здравословни провокации. Ние предпазваме от болести посредством имунизациите, предоставяме новаторски лекувания, с цел да победим болката и понижим страданиятана нуждаещите се. Ние сме по едно и също време до хората, страдащи от редки болести, както и до милионите пациенти с дългогодишни хронични болести. С повече от 100 000 чиновници в 100 страни. Sanofi трансформира научните нововъведения в здравни решения по света.

Компанията заема 7-о място по продажби в България и се подрежда на 6-о място измежду новаторските компании в страната. Структурата на Sanofi включва четириглобални бизнес посоки: „ Диабет и сърдечно-съдови болести “,, „ Sanofi Genzyme “, „ Sanofi Pasteur “ и „ Лекарства без лекарско наставление “. В България Sanofi се стреми да увеличи качеството на живот на българите, осигурявайки достъп до новаторски здравни лечения и предлагайки диверсифицирано портфолио от фармацевтични артикули.

Sanofi, Empowering Life

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР