Санкциите, наложени от западните страни срещу Русия, няма да отпаднат

...
Санкциите, наложени от западните страни срещу Русия, няма да отпаднат
Коментари Харесай

Лавров: Санкциите, наложени от западните страни срещу Русия, няма да отпаднат в дългосрочен план

Санкциите, наложени от западните страни против Русия, няма да отпаднат в дълготраен проект. Западът е ориентиран към заличаване на международната стопанска система, с цел да даде урок на Москва. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров, оповестяват съветски медии.

" Ние прелестно разбираме, че глобите, наложени против нас в обозримо бъдеще, а и в далечно бъдеще, няма да отпаднат, това настояват създателите им. Но почтено казано, вие попитайте ме, ние не се нуждаем от това и не тъй като избираме изолираност, а просто тъй като Западът реши да унищожи международната стопанска система в името на задачата да даде урок на Русия, да попречи на Русия да играе роля на интернационалната сцена, която прилича на нейната история, размер, благоприятни условия ”, добави още Лавров.

" Въпреки че Западът постоянно, когато се разискват най-общо проблемите на едностранните ограничаващи ограничения, се кълне, че води политика, при която глобите не са ориентирани против цивилното население, това е неистина. Точно това вършат.  Целта на Запада е да предизвика вълнения в Русия и да настрои хората против управляващите в страната ”, сподели Лавров.

„ Вашингтон всъщност унищожава своите европейски васали и разрешава на своя военно-промишлен комплекс да печели пари. Той наложи и продължава да постанова скъпия американски полутечен природен газ на Европейския съюз, принуждава европейските компании с неговите егоистични закони да трансферират предприятия в чужбина - там, където базовите разноски са по-ниски, и като принуждава Европейски Съюз да изостави всичко съветско, Вашингтон продължава да купува уран от Русия и други сериозни материали ”, съобщи Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР