Санкциите, които американските власти възнамеряват да наложат срещу Русия заради

...
Санкциите, които американските власти възнамеряват да наложат срещу Русия заради
Коментари Харесай

Санкциите на САЩ срещу Русия заради Навални ще бъдат сравними с тези на ЕС

Санкциите, които американските управляващи имат намерение да наложат против Русия поради, ще бъдат сравними с ограниченията, които би трябвало да се подхващат от Европейския съюз.
Агенция Блумбърг заяви за това във вторник, базирайки се на представител на американската администрация.
 Посланиците на страните от Европейски Съюз договориха налагането на наказания на съветски представители Посланиците на страните от Европейски Съюз договориха налагането на наказания на съветски представители
Посланиците на страните членки от Европейски Съюз договориха налагането на наказания на съветски представители, научи кореспондентът на БНР в Брюксел от...
Според медията.
Американската администрация преглежда обстановката с Алексей Навални като " незабавен приоритет " и е в тясна съгласуваност с Европейски Съюз по този въпрос. Това заяви в понеделник на постоянен брифинг ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент на Съединени американски щати Нед Прайс.
„ Работим извънредно тясно с Европейски Съюз и по-широк кръг от нашите сътрудници...по въпроса за правата на индивида в Русия, в това число въпроса за Навални и тези, които бяха незаслужено арестувани след ареста му “, аргументира се Прайс. " Считаме това за незабавен приоритет ", съобщи служителят на Държавния департамент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР