Сънищата, свързани с пари, са многозначителен, а понякога и доста

...
Сънищата, свързани с пари, са многозначителен, а понякога и доста
Коментари Харесай

Баба Ванга го е казала – ето какво ви чака, ако сънувате пари

Сънищата, свързани с пари, са дълбокосмислен, а от време на време и много спорен знак. Освен това много постоянно банкнотите са свързани не с облага или загуба, а с изцяло разнообразни неща и събития.

При тълкуването сънищата, свързани с пари, първо би трябвало да обърнете внимание на личните си страсти. Ако при типа на парите възприятията ви са били прекомерно доста, то сънят е или празен, или вещае загуби и разочарования. Ако сте били в положително въодушевление, това дава обещание действителни облаги, потребни придобивки и усъвършенствания.

В съновника на Медея е маркирано, че парите насън могат да се асоциират с позитивните или негативни качества на сънуващия. В съновника на Фройд пък можете да намерите следното значение: парите са знак на предпочитание и сила, свързани, преди всичко, с интимната страна на живота.

Според съновника на Ванга паричните знаци загатват за злото, което ни обкръжава. И не се предлага след сходен сън да вдигате каквито и да било предмети, открити на улицата.

В съновника на Д. Лоф банкнотите се разпознават със мощ, подготвеност и надзор.

Психоаналитичният съновник свързва парите с нещо доста скъпо, само че не и материално, да вземем за пример време, обич. По количеството монетите или купюри можете да прецените времето, належащо за осъществяване на проектите си. Друга интерпретация свързва парите с нечистотия, т.е. мръсни каузи, мисли.

Парите в сънищата могат да отразяват и несъразмерното зацикляне над материалните изгоди, боязън от загуба на избрана позиция, приходи или взаимоотношения.

Хартиени пари
Хартиените банкноти символизират покупки, приятни изненади, а също и предизвестяват за дълго пътешестване. Голямото количество банкноти постоянно се свързват с ентусиазъм, прилив на жизнеспособност. Ако сънувате подправени пари, гответе се за машинация, неприятности и суетност. Ако банкнотите са били остарели или скъсани, ви чакат финансово усложнение, обир и други сходни проблеми. Ако пък сте сънували задгранична валута, би трябвало да се подготвите за загуби поради външна интервенция.

Дребни монети
Най-често срещаната интерпретация на сходни сънища се свързва със сълзи, провокирани от дреболии. Сънували сте дребни монети? Това значи, че се чувствате несигурни и нещата ви ще тръгнат надолу. Ще стартират да ви мъчат неприятности както на работа, по този начин и вкъщи.

Ако сте се зарадвали най-малко малко, когато сте видели дребните пари в съня си, очаквайте огромна парична облага. Но в случай че сте останали разочаровани при типа им, знайте, че напъните, които полагате, няма да доведат до упования резултат.

Глътнали сте монета насън? В душата ви ще се появят нездравословни стремежи. Ако сте я изплюли, това значи, че би трябвало да деянията спестовност и деловитост.

Пари по карта или банкова сметка
Сънували сте, че правите разнообразни интервенции благодарение на карта? Можете да очаквате попълнение в фамилията. Или пък домашни кавги. Парите по карта или на сметка се разпознават с желанието сами да контролирате живота си. А в случай че сте сънували, че плащате с непозната карта, се гответе да загубите доверието на добър човек поради някаква нелепост.

Ако насън по картата ви са постъпили пари, ще получите нужната помощ или поддръжка. Не бързайте да се радвате, тъй като това значи, че се задават сложни времена и неприятни промени. Може да загубите работата си или да останете без пари заради някаква друга причина.

Много пачки с банкноти
Сънували сте, че сте откри богатство, което се състои от доста разнообразни пари? Сграбчете шанса си. Старите пари дават обещание прекрасен подарък. Но в случай че са били разсипани в прахта, ще загубите силите си на вятъра, очакванията ви няма да се осъществен, обещанията няма да бъдат изпълнени. Като цяло, да сънуваш пачки е на хубаво. Ако намерите доста и разнообразни пари, ви чакат щастливи промени. Ако в началото те са били във вас, ще забогатеете.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР