Сънищата са символи. Всички символи имат лично значение, това е

...
Сънищата са символи. Всички символи имат лично значение, това е
Коментари Харесай

Ако сънувате, че правите тези неща насън, ви чака голямо щастие

Сънищата са знаци. Всички знаци имат персонално значение, това е вашият персонален език на Несъзнаваното, по този начин се счита. Но има и общи знаци, те имат общо значение за всички хора.

Дешифрирането на сънищата е дълга и сложна работа, би трябвало да познавате индивида, би трябвало да разбирате езика му…

Но в съня има три дейности, които постоянно имат позитивно значение. И вещаят добър интервал.

Полет

Да летиш – всички летяхме като деца. Може би това е спомен за това, което сме можели да вършим преди раждането? Спомени на нашата душа?

Но летенето насън постоянно указва нови благоприятни условия, прилив на сила и креативен подем. Ако летите насън, не със аероплан или хеликоптер, а напълно независимо, като птица, вие сте в поредност от триумфи и прилив на мощ.

Действайте. Възползвайте се от опциите. Сега можете елементарно да получите това, за което сте се борили от дълго, дълго време. Просто би трябвало да вярвате в себе си и в силата си. Осмелете се да полетите. Оттласнете се от земята, направете най-малко малко изпитание.

Светлина

Да видиш светлина е доста прекрасен сън. Ако вървите през безоблачен град или гора, в случай че сте на брега под лъчите на слънцето, в случай че погледнете блестящата луна и звезди – идва ярък интервал.

Ненапразно когато приказваме за добър интервал споделяме: „ светлина в тунела “, „ изгря слънце и на нашата улица “, „ ослепителен човек “, светлината на знанието “…

Да вървиш към светлината или просто да си в нея е чудесна прокоба, зората е тъкмо зад ъгъла.

Скоро всичко ще се обясни, ще се появят нови благоприятни условия или по-скоро ще ги видите. Светлината на любовта и вярата ще озари живота ви.

Плодове

И третото положително деяние насън е събирането на плодове. Зрелите, положителни, ярки плодове са знак на триумф и разцвет, увеличени благоприятни условия. Това е доста антично деяние.

Идва интервал, когато всичко ще се получи, когато ще се появят плодовете на минали старания, ще дойдат награди. Добротата на живота ще се прояви и в децата и внуците. Те ще ви зарадват с триумфите си.

Материално благоденствие, усъвършенствано здраве – това значи сън, в който събирате плодове, изключително в случай че сте в градината. В цъфтяща и плодоносна градина…

Едно предизвестие: в случай че плодовете са незрели, е прекомерно рано да разчитате на цялостен триумф, би трябвало да положите старания и да бъдете търпеливи.

А в случай че са изгнили, нападнати от вредители, подсъзнанието изпраща сигнал: те ви вредят. Не е инцидентно, че по-рано вредите върху реколтата са били приписвани на вещици.

И това не е просто суеверие; в действителност токсичните контакти вредят на нашите действия и продуктите на нашия труд.

Това са три положителни дейности насън. Те съществуват от хиляди и десетки хиляди години. Ако сте сънували подобен сън, това е индикатор за положителното ви положение. И за добър интервал.

Подсъзнанието дава указания: действайте! Постарайте се и удвоете вниманието си, с цел да не пропуснете хубавото си време…

Анна Кирянова

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР