Сънищата са проекции, създадени от подсъзнанието. Често пъти те са

...
Сънищата са проекции, създадени от подсъзнанието. Често пъти те са
Коментари Харесай

Какво значи, ако някой те сънува?

Сънищата са проекции, основани от подсъзнанието. Често пъти те са свързани с нашите мисли или терзания по време на деня, само че сънищата на някой човек разсънват любознание и пораждат въпроси за тяхното значение.

Понякога ви наподобява невероятно, че някой може да сънува тъкмо вас, само че това е въобще не е по този начин, защото в живота на някого може да изпълнявате специфична функционалност.

Редица проучвания сочат, че когато не успявате да заспите през нощта, то най-вероятно това се дължи на обстоятелството, че някой ви сънува тъкмо в този миг.

Ето какви са най-честите аргументи да бъдете част от съня на някого:

Този човек усеща вашата липса. Една от главните аргументи някой да ви сънува е заради опцията да му липсвате. Най-вероятно този човек не ви е виждал отдавна и изпитва нужда да ви срещне или поговори с вас. Друг вид е да ви сънува човек, с който скоро сте претърпели разлъка и той продължава да мисли за вас и вашите взаимни връзки.

С този човек сте имали мотив. Много постоянно сънуваме хората, с които неотдавна сме имали спречквания. Затова е доста допустимо да сънуват и вас заради същата причина. Някой може да има сънища с вас, тъй като желае да си кажете още нещо и да разясните спора между тях.

 Някой може да те сънува поради сдърпване денем

Този човек изпитва усеща към вас. Сънищата постоянно подсказват за недоизказани усеща, мисли и терзания. Затова една от вероятностите да присъствате в нечии сънища е да сте и в неговите сърце и мисли. Даден човек може да ви сънува, тъй като предизвиквате положителни страсти у него и той желае да прекара повече време с вас. Продължителните му мисли за вас се проектират в неговите сънища и по тази причина присъствате в тях.

С този човек сте прекарали време денем. Когато сте прекарали време с някого денем, без значение дали повода е работа или развлечение, то има огромна възможност този човек да ви сънува същата вечер. Това е изцяло обикновено и постоянно не носи някакви спомагателни смисли също така, че мозъкът отразява предишните прекарвания денем и пресъздава лица или места от него.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР