Сънищата на 8 лунен ден.В древните книги се споменава, че

...
Сънищата на 8 лунен ден.В древните книги се споменава, че
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 7 юли 2022

Сънищата на 8 лунен ден.

В античните книги се загатва, че през този интервал пред нас се е отваря завесата на подсъзнателното и ние можем внезапно да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „ котви” от предишното ни задържат в сегашното и не ни разрешават да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате остарели проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане доста по-лесен.

Сънищата на 8 лунен ден постоянно демонстрират същинската цел на индивида, към какво се стреми, какво би трябвало да направи. Възможно е даже да разберете по-добре себе си. Също по този начин постоянно в сънищата си можете да откриете явен намек за всички благоприятни условия, които сте изгубили и които не сте употребявали в предишното. Бъдете деликатни, обмислете тези признаци и може да съумеете да избегнете сходни неточности още веднъж в бъдеще.

На този ден е значимо след пробуждане да си спомните какви са чувствата, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали независимост и лекост, тогава сте на прав път. Ако след пробуждане имате възприятие на теже
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР