Сънищата на 6 лунен денШестият лунен ден е свързан както

...
Сънищата на 6 лунен денШестият лунен ден е свързан както
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 6 май 2022

Сънищата на 6 лунен ден

Шестият лунен ден е обвързван както със стихията на водата, по този начин и със стихията на въздуха. Събитията от този интервал са спокойни, като плавното течение на водата и леки като въздуха.

През този интервал се отваря канал за директна връзка с Висшите сили на Космоса. Човек получава опцията да възприема тънките потоци от галактическата сила, информация от други измерения. Всички предсказания през този интервал, даже видимо най-абстрактни или безсмислени, би трябвало да се преглеждат като признание, изпратено свише. Поради тази причина се счита, че шестият лунен ден е време за приемане на откровения, предсказания и директиви от духовни водачи от други нива на битието.

Много е значимо да се изтълкуват вярно. Не се опитвайте да тълкувате знаците на вашите сънища съгласно какво ви споделя мозъка, а е значимо възприятието, което ви е останало след съня. След пробуждане, не забравяйте да запишете съня си, тъй като сънищата доста бързо се не помнят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или мечтано.

Сънищата в 6 лунен ден могат да бъдат изцяло безсмислени и празни или оракулски, които би трябвало да се преглеждат като точна прогноза. И единствено вие сами ще можете да определите какъв сън сте имали. По това време сънищата могат да ви алармират за незавършени каузи, енергийни връзки с предишното, от които би трябвало да се отървете. Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте чувствата, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Сънища при Луна в символ Рак

Тези сънища са свързани с всекидневието, дома, околните, хора от фамилията, децата, родителите. Те разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките, които ви свързват с тези, с които сте прочувствено доста близки. Те могат да бъдат освен приятни, само че и кошмарни. Лошите сънища могат да демонстрират къде грешите. Гледайте на тях като на градивна рецензия.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да значат съществуването на някаква взаимозависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този интервал да е предизвестие, че несъразмерната ви емоционалност няма да ви докара до нищо положително. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате градивна рецензия или имате взаимозависимост от някого (може би единствено от нечие мнение).

Таро календар на сънищата

Карта – 4-ка жезли - Когато топлината на Огъня се комбинира със сигурността и надеждността, символизирани от цифрата четири, виждаме спокойна, удобна обстановка, характеризираща се с надълбоко задоволство. Може би най-хубавият вид за развиване на обстановката тук би бил да приемете събитията и просто да им се насладите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР