Сънищата на 23 лунен денВ този лунен ден често сънищата

...
Сънищата на 23 лунен денВ този лунен ден често сънищата
Коментари Харесай

Сънищата и луната – понеделник – 27.12.2021

Сънищата на 23 лунен ден

В този лунен ден постоянно сънищата са тревожни, неприятни, мъчителни, може да се разсъните потиснати. Но не приемайте нищо безусловно. Те могат да отразят ваш вътрешен спор, основан заради отхвърлянето на вашата същина или промени, които се случват както вътре във вас, по този начин и в близост.

Сънищата в този лунен ден са лъжливи и даже противоположни на действителността. По предписание всичко се случва на назад. Ако сънувате нещо трагично и неприятно, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или околните ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и посредством тях подсъзнателния разум се пробва да съобщи значима информация. При по-внимателен разбор на сънищата, можете да откриете непредвиден излаз от обстановка, която дълго време ви е тормозила.

Единственият минус на такива сънища е, че са доста сложни за вярно пояснение. Пълни са със знаци и знаци, множеството от които нямат значение. Ето за какво, в случай че не сте в положение да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от подправено пояснение на сън и вярата в него.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под въздействие на Венера и може да са свързани с партньорските връзки, както персонални, по този начин и настоятелен. Те дават късмет да се усетят тези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

В съня си може да изпитате съмнения при взимане на решение, при правене на избор или да имате някакви подозрения.

Мрачните сънища в тези дни не би трябвало да се одобряват като неизбежно неприятно предсказване. В дните на Везни се случва да се сънува призрачен сън единствено в случаите, когато психологичното равновесие на индивида е нарушено по една или друга причина.

Везните (знак на партньорството) са противоположният знак на Овена, знакът на личността. Напрегнатият аспект сред Везни и Овен е опълчването (опозицията). А в сънищата под Везни се дава информация за неприятните за вас опозиционни персони, за тези, с които общуването или даже мисълта за тях ви предизвиква вътрешно напрежение.

Сънищата в понеделник

Сънищата ще отразяват вашите страсти и психическо положение. Те могат да бъдат свързани с домакинските отговорности, с връзките с околните, изключително с майка ви. Ако сънят е къс, през цялата седмица ще имате по-малко главоболия и положително въодушевление. По-добре не разказвайте неприятен сън на никого преди обяд, с цел да не се сбъдне.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР