Сани, която е част от една от най-обичаните двойки в

...
Сани, която е част от една от най-обичаните двойки в
Коментари Харесай

Най-голямата ми травма е от баща ми: Сани от Един за друг за трудното си детство

Сани, която е част от една от най-обичаните двойки в сантименталното риалити " Един за различен ", не всеки път е имала хармоничния и спокоен живот, на който сега са радва с децата си и брачна половинка си Иван. Тя показа пред другите дами моменти от детството ѝ, които ги потресоха и разчувстваха. 

Дамите във вилата на любовта водеха диалог за това кои от тях могат да се дефинират като мъжки девойки. Когато пристигна ред на Сани да приказва, тя показа, че се счита за мъжко момиче, тъй като в извънредно ранна възраст ѝ се е наложило да порасне бързо и да се грижи за дребната си сестра, която е имала здравословни проблеми. 

След едно рухване от колело, когато е била на 10 години, сестричката на Сани изпада в кома и получава хематом на мозъка. Това прекатурва целия свят за фамилията. Майка им отива да работи в Италия, с цел да ги устоя, а на Сани, която по това време е в 10 клас, ѝ се постанова да се грижи за сестра ѝ напълно сама. 

" Къпех я, всичко сама правех с нея. По едно време и ток дори нямахме. Беше доста мъчно, само че се справихме. " – описа Сани – " Тя също е доста борбена, доста повече от мен, тъй като аз нямаше да изтърпя това, което тя е изтърпяла. "

В най-тежкия миг за фамилията татко им не е до тях. За него Сани споделя, че ѝ е нанесъл най-голямата контузия в живота, още преди предателстово, което е направил по отношение на тях. 
                             

" В момента съм в доста положителни връзки с татко ми, само че най-голямата ми контузия е от него, в действителност. " – споделя Сани. 

Баща ѝ е имал сериозен проблем с алкохола и двете девойки постоянно ставали очевидци на фамилни кавги, чупене на стъкла, пердах и непрестанно преместване при родственици, до момента в който напрежението отмине.  " Все бяхме по стените, слушаме карат ли се, бият ли се... " – споделя още Сани. 

Тя споделя също, че поради честото домашно насилие в тяхното семейство, към момента сънува единствено кошмари и няма хубави сънища. 

Можете да чуете още от историята на Сани във видеото:



А тук може да си припомните кои са спечелилите до момента в предаването " Един за различен " и да разберете какво се случва с тях в този момент:
 Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР