Съндърланд издаде пълзящо извинение на разярените фенове в четвъртък -

...
Съндърланд издаде пълзящо извинение на разярените фенове в четвъртък -
Коментари Харесай

Съндърланд се извини на гневните фенове, след като позволи на Нюкасъл да украси Стадион ъф Лайт

Съндърланд издаде пълзящо опрощение на разярените почитатели в четвъртък - откакто на Нюкасъл Юнайтед беше разрешено да преукраси елементи от Стадион ъф Лайт в черно и бяло.

Нюкасъл пое корпоративната зона на Черните котки за £600 през вчерашния ден преди мача за ФА Къп и я преоборудва - провокирайки гнева на почитателите на Съндърланд. Geordies инсталираха черно-бели знаци и лога надълбоко в стадиона на Съндърланд, тъй че почитателите, шефовете и корпоративните ръководители да се усещат като вкъщи си, с цялостното утвърждение на Съндърланд.

Но когато в четвъртък се появиха фотоси на интериора на Stadium of Light беше трансфорат от алено и бяло в черно и бяло, в Уърсайд се подвигна звук с претенции бордът да бъде уволнен. Нюкасъл зае огромна част от пространството в корпоративния бар за първото дерби на Tyne Wear от съвсем осем години, плюс цялата тераса зад гол.

На един знак поздравът на Mackem Ha’way беше зачеркнат и сменен с версията на Geordie Howay. Друга табела зад бар осмиваше химна н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР