Сандански се превърна в център на престъпността в Пиринско. Нагло,

...
Сандански се превърна в център на престъпността в Пиринско. Нагло,
Коментари Харесай

Мутрите вилнеят в Сандански! Фараона стреля по Саботана

Сандански се трансформира в център на престъпността в Пиринско. Нагло, рисково и брутално закононарушение бе осъществено в центъра на града. Криминално проявеният Ильо Фараона стреля съвсем от упор в различен представител на ъндърграунда Димитър Саботанов - Саботана. Сблъсъкът станал измежду бял ден малко след 14.30 през вчерашния ден на входния бул. " Свобода " в курортния град.

Саботана пътувал с джипа си, когато против него с ориентиран револвер, с цел да стреля от упор се доближил Илко Фараона, същият, който дружно с брат си през август предходната година, наръгаха Саботана с нож, след скандал в локална дискотека. Куршумите свистели около главата и тялото на Съботана, който не е улучен. Свидетели изпаднали в суматоха от видяното. След стрелбата Илко Фараона се качил на колата си и избягал. Полицията блокира булеварда и с часове вършиха оглед на мястото, написа Struma.com.

Саботана бе закаран в полицията за разпит, а по следите на Илко бяха пуснати служители на реда. Все още не е ясно с какъв револвер е стрелял Фараона. Враждата сред тях съществува от дълго време. Явно Саботана е зложелател номер 1 на Фараоните, с които редовно влизат в остри конфликти. Битка за територии и въздействие в подземния свят е главната причина за стрелбата през днешния ден, разясняват осведомени. Този път обаче Фараоните прекалиха,това е опит за ликвидиране, освен това безочливо закононарушение, осъществено с особена смелост и цинизъм, застрашаващо живота на инцидентни минувачи. Тежко им е на служителите на реда в Сандански, единствено седмица след друго смело закононарушение, при което бе опожарен цялостен жилищен блок, поради възмездие към притежател на магазин, през вчерашния ден още веднъж бяха вдигнати накрак.  Саботана е прочут с буйните си прояви и постоянно се замесва в разнообразни битки.

През 2014 година преби мъж от Сандански толкоз грубо, че се наложи той да бъде признат в " Пирогов ", където лекари се бориха за живота му. През 2017 година преби водача на " Атака " в Сандански Красимир Митрев. Същата година през септември Саботана стана жертва на атентат и бе наръган с нож на пет места в корема и гърдите, а лекари му направиха животоспасяваща интервенция. Дни след нападението следва възмездие. В Сандански се изсипва автомобил с мутри, които се придвижват до село Ново Делчево, където имат парцели известните братя Фараони.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР