Санда Раскович Ивич, заместник-председател на сформираната в Сърбия в края

...
Санда Раскович Ивич, заместник-председател на сформираната в Сърбия в края
Коментари Харесай

Опозицията сравни предстоящия вот в Белград като Битката за Сталинград

Санда Раскович Ивич, заместник-председател на образуваната в Сърбия в края на 2017 година опозиционна Народна партия, съпостави идните избори в Белград с Битката за Сталинград , оповестява IBNA.

Тя разказа идния избор като битка сред Давид и Голиат , което значи борба сред опозиционните партии и ръководещата Сръбска прогресивна партия, водена от президента на балканската страна Александър Вучич.

В политически смисъл изборите в Белград са това, което беше Битката за Сталинград през Втората международна война. Изборите ще решат ориста на този отблъскващ режим на ръководещите, сподели тя пред всекидневника Danas, допълвайки, че Сръбската прогресивна партия е " първенец по делене на народа ".

Изборите ще се проведат на 4 април. Народната партия поддържа Драган Джилас за кмет на столицата. Джилас беше някогашен водач на Демократическата партия и кмет на града в интервала 2008-2013 година

Народната партия се води от Вук Йеремич , някогашен външен министър и някогашен президент на Общото заседание на Организация на обединените нации.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР