САН ХОСЕ, Калифорния — Изминаха седем години от последното участие

...
САН ХОСЕ, Калифорния — Изминаха седем години от последното участие
Коментари Харесай

Семейството на Винсент Трочек ще направи втория уикенд на звездите още по-специален

САН ХОСЕ, Калифорния — Изминаха седем години от последното присъединяване на Винсент Трочек в уикенда на звездите на НХЛ.

Тогава той освен е сменил два тима, преминавайки от Пантерите през Ураганите и Рейнджърс, само че и толкоз доста се е трансформирало в персоналния живот на Трочек.

Това е, което ще направи тазгодишното пътешестване до Торонто толкоз особено за Трочек, който ще има брачната половинка си Хилъри и двете си деца, Лео и Ленън, които ще го съпроводят този път.

„ Мисля, че това е номер едно за мен “, сподели Трочек, споделяйки прекарването със фамилията си, което ще включва също родителите му и родителите на жена му. „ Синът ми [Лео], на 5 години, огромен почитател на хокея и от самото начало приказва, че играе като All Stars във видеоигрите си и сходни неща. Бях доста разчувствуван за него, че може да стане очевидец на това и да ме види в Мача на звездите. ”

Докато вратарят Игор Шестеркин беше определен да съставлява Рейнджърс, защото звезда номер 1 на клуба, Артеми Панарин, не мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР