Самуел Силва е от Бразилия и роден е през 2014

...
Самуел Силва е от Бразилия и роден е през 2014
Коментари Харесай

Как изглежда днес момчето, което преди 8 години се роди с необичайна външност

Самуел Силва е от Бразилия и роден е през 2014 година. Необичайният му външен тип изненадва всички в болничното заведение, защото мургавото момче имало несиметричен цвят на кожата и косата.

Тогава Самуел станал доста известен в родината си, медиите писали за него, фотосите му били във всички вестници и списания, а името му се споменавало във всяка новинарска емисия.

 Как наподобява през днешния ден момчето, което преди 6 години се роди с необикновена осанка

Всички били удивени от външния му тип, само че не и майка му. В последна сметка момчето към този момент било представител на четвъртото потомство, което има сходна характерност.

 семейство-с-необичайна-външност

Нивиавеа Сила има същия външен тип и го е наследила от майка си, само че заради възрастта им лекарите не имат вяра, че дамите са родени по този метод, те са склонни да имат вяра, че тази болест е зародила у тях в процеса на живота.

За разлика от майка си и баба си, които постоянно са имали комплекси поради външния си тип, Самуел постоянно се чувствал убеден. И на две години той към този момент знаел, че би желал да стане прочут и колкото се може повече хора да знаят за него. И последователно почнал да се стреми към това.

 момче-витилиго

Момчето стана постоянно посетител на разнообразни кастинги, прослушвания за реклама и даже във филми. И той бил видян! Подобен забавен външен тип се вписва доста добре в областта на модата.

 момче-модел

От 2018 година Самуел сполучливо гради кариера като модел. Той има контракти с най-популярните марки дрехи, фотоси в разнообразни фешън списания, а на стилния подиум е същинска звезда! Момчето се радва да работи по 6-8 часа дневно, увеличавайки известността си в Бразилия.

 момче-кукла

В момента Самюел към този момент е на 8 години, като модел е прочут в целия свят. А в Бразилия даже създават кукли, наподобяващи на него.

От самото си детство момчето имало не просто фантазия, а цел – да стане известно и да прави всичко всичко, с цел да я реализира. Сега той е прочут, разпознаван е по улиците и може да си разреши да пътува и да оказва помощ на фамилията си с пари. Следващата цел на Самуел е да се снима във филми и сме сигурни, че ще успее!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР