Samsung раздава безплатен чифт слушалки този Великден в сладка сделка,

...
Samsung раздава безплатен чифт слушалки този Великден в сладка сделка,
Коментари Харесай

Samsung ще ви даде чифт GalaxyBuds2 Pro безплатно, когато направите това едно нещо

Samsung раздава безвъзмезден чифт слушалки този Великден в сладка договорка, която може да изкуши почитателите на мобилните телефони да надстроят своя телефон. Това е по този начин, тъй като марката ще добави софтуерната джаджа на стойност £219 във вашата кошница гратис, когато закупите най-новия й телефон Galaxy.

Повечето почитатели на Samsung няма да имат потребност от увещание коя гама телефони ще би трябвало да купите, само че в случай че сте нов в марката, тогава моделите Galaxy S24 са тези, които ще желаете да погледнем. Независимо дали става дума за общоприетото S24, междинното равнище на произвеждане S24 Plus или най-голямото устройство S24 Ultra, и трите включват безвъзмезден чифт Buds 2Pro.

Това е най-новата безвъзмездна договорка, която ще бъде добавена към водещата мобилна гама, само че сходно на предходната безвъзмездна договорка с GalaxyTag (да, проследимите джаджи, които се трансформират в огромен шлагер измежду пътниците) има ограничаване във времето. Всички нетърпеливи купувачи би трябвало да пазарят преди края на Великденския уике...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР