Samsung представи най-новия модел на водещия си смартфон Galaxy Note,

...
Samsung представи най-новия модел на водещия си смартфон Galaxy Note,
Коментари Харесай

Samsung представи Galaxy Note10 и Note10+

Samsung показа най-новия модел на водещия си смарт телефон Galaxy Note, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция. Премиерата се състоя в Ню Йорк.

С новия Samsung Galaxy Note 10 южнокорейският софтуерен колос се надява да затвърди позицията си на водач на международния пазар на смарт телефони в конкуренцията на подложения на напън от Съединени американски щати китайски производител Huawei и на американската компания Apple, отбелязва Франс прес.

Ройтерс показва, че новият смарт телефон е съчетаем с мобилните мрежи от пето потомство (5G) и има усъвършенствани характерности на камерата. С Galaxy Note 10 Samsung се надява да увеличи намаляващите си облаги и да усили преднината си пред изпитващия усложнения Huawei.

Южнокорейската компания се оказа най-големият печеливш от включването на китайския й съперник в " черния лист " на Съединени американски щати през май, като продажбите на нейните смарт телефони набъбнаха със 7 % през второто тримесечие на годината, отбелязва Ройтерс.

Акцент в Galaxy Note 10  е подложен върху функционалностите за правене на фотоси и видеоклипове, като Самсунг се надява новият модел да се понрави на почитателите на обществените медии и на Youtube. Така да вземем за пример, камерата има тримерен (3D) резултат.

Именно положителните камери помогнаха на Huawei да се изкачи на второ място по продажби на смарт телефони в света, отбелязва Ройтерс.

Новият Galaxy Note 10 също така може да се похвали с по-дълъг живот на батерията - със 7,5 % повече от миналата девета версия. Основна заслуга за това има неналичието на гнездо за слушалки, макар че шефове на Самсунг дълго време се подиграваха на конкурентни компании за отпадането на тази функционалност, отбелязва Асошиейтед прес.

При създаването на новия модел южнокорейската компания си е сътрудничила с американския софтуерен колос Microsoft, като потребителите ще имат достъп до своя Galaxy Note 10 от компютри с операционна система Windows.

Новият смарт телефон на Samsung ще бъде пуснат в продажба на 23 август. Той ще има две разновидности - Galaxy Note 10, с 16-сантиметров дисплей(6,3 инча) и цена, започваща от 949 $, и Galaxy Note 10+, със 17-сантиметров дисплей(6,8 инча) и цена от 1099 $.

Всяка от тях ще има подмодел с алтернатива за съгласуваност с мобилна мрежа от пето потомство. Цената на тези смарт телефони ще стартира от 1299 $.

Самсунг удостовери, че новият таблет Tab S6 също ще бъде пуснат в продажба на 23 август. Южнокорейската компания показа още два продукта - смарт часовник Watch Active 2, с цена от 309 $ и преносим компютър Book S, който ще бъде пуснат в продажба през септември на цена от 999 $.

Новият Galaxy Note 10 на Samsung ще стартира да се продава преди предстоящото показване през септември на новия модел на iPhone на Apple.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР