Samsung представи днес новата серия Galaxy S22 на специално Unpacked

...
Samsung представи днес новата серия Galaxy S22 на специално Unpacked
Коментари Харесай

Samsung представя новата Galaxy S22 серия

Samsung показа през днешния ден новата серия Galaxy S22 на особено Unpacked събитие. Най-голям интерес провокира флагманът Ultra, който сплотява най-хубавото от двете линии смарт телефони – ненадминатата мощ на серията Note и професионалната камера и продуктивността на серията S.

С него Samsung задава нов стандарт за премиум смарт телефони. С вградения стилус S Pen, усъвършенствани благоприятни условия за Nightography (нощна фотография) и видео снимане, и издръжлива батерия, Galaxy S22 Ultra е най-мощното Ultra устройство, което Samsung в миналото е създавала.

За първи път в историята обичаният на почитателите вграден S Pen се причислява към устройства от S серия – и това е най-бързият S Pen, който Samsung в миналото е създавал, стилус с несравнимо високо равнище на реагиране. Със 70% по-ниско закъснение със S Pen може да се написа и рисува по-естествено на просторния екран на S22 Ultra, a приложенията да се употребяват по нови способи.

С елегантно интегрирани в корпуса обективи на камерата и красива железна рамка, която основава огледален резултат, Galaxy S22 Ultra предлага първокласна визия и премиум чувство. Луксозното покритие от стъкло и мат прибавят възприятие за лекост при допиране. И всичко това в допълнение към новата елегантна линия и форма на S22 Ultra, и емблематичните заострени ъгли, познати от Galaxy Note. Резултат от тази композиция е безупречният дизайн. Издръжлив и идеален, Galaxy S22 Ultra се предлага в четири цветови разновидността, въодушевени от природата: мистично черно, мистично бяло, зелено и бордо.

Зашеметяващи фотоси и видеоклипове – през деня и нощем
С Galaxy S22 Ultra потребителите могат да снимат фрагменти, почтени за издание в обществените мрежи, още на мига – при всевъзможни условия на осветеност. Разширените функционалности за Nightography са налични за цялото семейство устройства S22. Те разрешават снимането на ясни видеоклипове както спредната, по този начин и със задната камера, без значение дали видеото се прави денем или през нощта. S22 Ultra е построен с 2.4um пикселен датчик – най-големият пикселен датчик на Samsung до момента, допускащ на обективите на камерата да улавят повече светлина и данни, оптимизирайки светлината и детайлите на видеоклиповете. Усъвършенстваният Super Clear Glass обектив на S22 Ultra оказва помощ да се вършат по-гладки и по-ясни нощни видеоклипове без отражения. Автоматичното кадриране на видеото подсигурява, че камерата постоянно снима тъкмо този, който искаш, без значение дали това е един човек или 10.

С опциите за доближаване, които ще те приближат 100 пъти по-близо до действието или обекта, камерата на Galaxy S22 Ultra е освен най-мощната на Samsung, само че е и най-умната. Снабден с нови AI функционалности в портретен режим, Galaxy S22 Ultra е основан, с цел да направи всяка фотография да наподобява професионална. Благодарение на опциите на интелигентната камера на S22 Ultra устройството доближава върхове в „ свръхтежката категория “ – по този начин фотосите и видеоклиповете постоянно са зашеметяващи, без значение от осветлението.

Независимо дали потребителят е фен или професионален фотограф, Galaxy S22 Ultra предлага всички нужни принадлежности, за хубав кадър, всякога. Подобно на Galaxy S22 и S22+, Galaxy S22 Ultra предлага извънреден достъп до приложението Expert RAW. което включва разнороден набор от принадлежности за редактиране още по време на снимане с камерата. Те обезпечават преживяване като при DSLR камера и разрешават на потребителите да държат всичко под надзор и да показват творчеството си. С опцията за опазване на фотоси в RAW формат до 16 бита, можеш да управляваш метода, по който обработваш фотографии, въз основата на повече данни от изображенията. И тъкмо като с DSLR камера, можеш да осветлиш или потъмниш фотосите с ISO настройки и скорост на пандиза, да регулираш салдото на бялото, да направиш фотографията по-топла или по-студена, и ръчно да фокусираш върху стремежи обект, с цел да наподобяват изображенията тъкмо както искаш.

Супер мощ и продуктивност
Galaxy S22 Ultra е основан да бъде до теб и в дните, в които се нуждаеш от най-вече работливост при уговорките ти. S22 Ultra е част от първата серия Galaxy S, оборудвана с най-новия 4nm процесор, който зарежда най-модерната AI и ML система за работа на Samsung. Той разполага с Wi-Fi 6E, до два пъти по-бърз от Wi-Fi 6. Това значи, че потребителите могат да се насладят на ненадмината продуктивност на всичките си най-използвани приложения, без значение дали играят, стриймват или работят. Цялата тази продуктивност се дължи и на мощната батерия на Galaxy S22 Ultra, която подсигурява повече от цялостен ​​ден потребление с всяко зареждане. S22 Ultra поддържа 45W супер бързо зареждане, тъй че можеш да се записваш 54 минути видео или да гледаш едно след друго четири епизода от обичания си сериал – всичко това единствено след 10-минутно зареждане. Работа, игри, гледане на видеоклипове и доста повече със мощ, която те държи обвързван със света към теб.

Независимо дали потребителите преглеждат наличие или основават свое лично, впечатляващият 6,8-инчов, Dynamic AMOLED 2X адаптивен 120Hz екран на Galaxy S22 Ultra кара всичко да оживее – със зашеметяващи елементи и по-ярко от всеки път, с пикова бляскавост от 1750 нита. Технологията Vision Booster разрешава на екрана на Galaxy S22 Ultra интелигентно да контролира яркостта през целия ден, като подсигурява, че потребителите получават допустимо най-хубавото визуализиране на наличието, даже при ярка слънчева светлина.

Кампания по предварителни поръчки и наличност
Galaxy S22 Ultra : Phantom Black, Phantom White, Green и Burgundy в 128GB, 256GB, 512GB, and 1TB модели с 8GB и 12GB RAM
Galaxy S22 Ultra ще се предлага в следните цветове и варианти за памет: бордо, мистично черно, мистично бяло и зелено във разновидности със 128 GB+8GB на цена от 2,449лв, 256 GB +12GB на цена от 2,649лв и 512 GB +12GB на цена от 2,849лв. Кампанията по предварителните поръчки на Galaxy S22 Ultra продължава от 18ч на 09.02 до 23.59ч на 24.02.2022 година Поръчай Galaxy S22 Ultra с Galaxy Buds Pro на цената на смарт телефона и получи устройството си преди 25-ти февруари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР