Samsung представи 32-инчовия монитор Smart Monitor M80D. Особеност на новия

...
Samsung представи 32-инчовия монитор Smart Monitor M80D. Особеност на новия
Коментари Харесай

Samsung представи 32-инчовия 4K-монитор Smart Monitor M80D, който може да работи без компютър

Samsung показа 32-инчовия екран Smart Monitor M80D. Особеност на новия артикул е, че може да се употребява без компютър. Този интелигентен екран е оборудван с фирмената операционна система Tizen и предлага редица страхотни вградени функционалности, които можете да употребявате и без компютър.

Smart Monitor M80DO е оборудван с 32-инчов 4K-панел, който поддържа обрисуване на наличие HDR10+. Новият артикул има два вградени високоговорителя и поддръжка на Bluetooth. Можете да свържете към него, да вземем за пример, смарт телефон или някакво носимо устройство. Мониторът също по този начин разрешава бързо прекачване на изображения и текст от други устройства на Samsung. Смартфоните от серията Galaxy имат същата функционалност.

Можете също да свържете към Smart Monitor M80DO безжичните слушалки Galaxy Buds. Благодарение на поддръжката на 4K HDR, както и на стрийминг услугите Netflix и Amazon Prime Video, новият артикул може да се употребява освен като компютърен екран, само че и като релативно стилен смарт-телевизор с поддръжка на 4K-резолюция. Мониторът също по този начин поддържа платформата Gaming Hub, която обезпечава достъп до разнообразни облачни геймърски услуги, в това число Xbox, GeForce Now и други

Smart Monitor M80DO е оборудван още с уеб-камерата SlimFit Camera. Снабден е с следене на лицето и фокусиране върху лицето на потребителя. Благодарение на съществуването на камера, мониторът може да се употребява за видео-разговори в Zoom.

Дори и при липса на компютър, Smart Monitor M80DO може да се употребява за работа с браузър, редактиране на документи или работа с стратегиите от пакета Microsoft 365 — всичко това с помощта на режима Workmode, който обезпечава далечен достъп до различен компютър. Със Samsung DeX Dock към вашия екран можете също да свържете и разнообразни мобилни устройства.

Smart Monitor M80DO ще се предлага в бял, розов, наследник и зелен корпус. Компанията не разкрива цената на новия си артикул.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР