Samsung Galaxy Note 10 безспорно е един от водещите флагмани

...
Samsung Galaxy Note 10 безспорно е един от водещите флагмани
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Note 10 Lite и ще пусне ли компанията по-евтин модел на Note 10

Samsung Galaxy Note 10 несъмнено е един от водещите флагмани на 2019 година, който предлага извънредно многообразие от функционалности, страховит дизайн и висока продуктивност.

За доста консуматори обаче цената от към 2000 лв., за която се продава Note 10 серията у нас, се оказва прекомерно висока.

Възможно е обаче телефонът с химикалка да стане много по-достъпен и то още преди края на тази година, в случай че съдим по множеството клюки в мрежата напоследък, които гласят, че Samsung готви по-евтина версия на шикозния смарт телефон.

Няколко разнообразни източника намекнаха, че корейският производител готви сходно устройства, а от Sammobile задочно потвърдиха слуховете, като оповестиха, че телефон на име Galaxy Note 10 Lite ще влезе в продажба в Европа в червен и черен вид.

Става въпрос за устройство, което евентуално ще резервира най-атрактивните страни на Note 10 - извитият екран и писалката, само че ще разполага с по-слаб хардуер.

Засега слуховете са за модел с до 6GB RAM и 128GB памет, а цената най-вероятно ще дава отговор на телефон от междинен клас. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР