Самсунг електроникс (Samsung Electronics) очаква оперативната му печалба за периода

...
Самсунг електроникс (Samsung Electronics) очаква оперативната му печалба за периода
Коментари Харесай

Самсунг очаква над 50% спад на печалбата си

" Самсунг електроникс " (Samsung Electronics) чака оперативната му облага за интервала юли-септември да бъде с над 50 % по-ниска на годишна основа на фона на по-вялото търсене на компютърни чипове, оповестиха Асошиейтед прес и СиЕнБиСи, представени от Българска телеграфна агенция във в торник.

Южнокорейският софтуерен колос предвижда оперативна печална на стойност 7.7 трилиона вона (6.4 милиарда долара) за третото тримесечие, което е спад с 56.2 % по отношение на същия интервал предходната година.

Ако прогнозата е точна, облагата въпреки всичко ще бъде малко по-висока от междинната прогноза на " Рефинитив смартестимейт " (Refinitive Smartеstimate) от 7.1 трилиона вона.

Най-големият производител на смарт телефони в Южна Корея уточни, че приходите за третото тримесечие евентуално ще са се нараснали с 5.3 на 100 по отношение на предходната година до 62 трилиона вона (52 милиарда долара).

Също като останалите производители на чипове, " Самсунг " изпитва усложнения в изискванията на ниско търсене и ниски цени на чипове памет в продължение на съвсем година поради корекции в наличните количества и остатък в предлагането.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР