Samsung Electronics е готова да пусне дългоочакваното си флагманско устройство,

...
Samsung Electronics е готова да пусне дългоочакваното си флагманско устройство,
Коментари Харесай

Galaxy AI от Samsung ще революционизира света на смартфоните

Samsung Electronics е подготвена да пусне дълго чаканото си флагманско устройство, Galaxy S24, на 17 януари в Сан Хосе, Калифорния, с акцент върху „ Galaxy AI “. Съобщението бележи смяна на парадигмата в промишлеността на смарт телефоните, защото Samsung и други производители пренасочват фокуса си към консолидиране на усъвършенствани AI благоприятни условия в своите устройства, отбелязвайки отклонението от предходните години, когато технологията на камерата и гъвкавите екрани заемаха централно място.

Според специалисти от промишлеността и Counterpoint Research, през 2024 година се чака доста нарастване на броя на смарт телефоните, оборудвани с вграден генеративен AI. Samsung, приетият водач в промишлеността, през идващите две години се чака да обхване близо 50% от пазарния дял, наблягайки способността на компанията да изпреварва трендовете и потребителските желания. Обединявайки се с американския чипмейкър Qualcomm, Samsung се откроява като водач в консолидираното на изкуствения разсъдък в устройствата — ход, който ще предефинира ландшафта на смарт телефоните.

Galaxy AI, амбициозното начинание на Samsung, има за цел да демократизира капацитета на изкуствения разсъдък посредством овластяване на потребителите и възстановяване на всекидневието. Предлаганото от Galaxy мобилно AI преживяване от край до край комбинира изкуствения разсъдък на устройствата, създадени от Samsung, с основан в облак ИИ посредством съдействие с водачи в промишлеността. Тази интеграция, съчетана със мощните ограничения за сигурност и дискретност на Samsung, обезпечава трансформиращо и несъмнено мобилно преживяване за потребителите по целия свят.

Една от забележителните особености на Galaxy AI е функционалността AI ​​Live Translate Call, която дебютира на най-новите телефони Galaxy AI. Интегрирана в естествената функционалност за позвъняване, тази иновация отстрани нуждата от странични приложения, като дава аудио и текстов превод в действително време по време на диалози. Трябва да се означи, че поверителността е приоритет, защото вграденият ИИ в устройството Galaxy AI подсигурява, че персоналните диалози остават единствено на телефона на потребителя.

Уонжън Чой, изпълнителен вицепрезидент и началник на Mobile eXperience Business, акцентира трансформиращия капацитет на Galaxy AI за смяна на метода, по който хората възприемат и употребяват своите телефони. Описван като най-всеобхватното предложение на Samsung до момента, Galaxy AI е подготвен да предефинира ролята на мобилната технология, позволявайки смислени връзки, работливост и креативност в световен мащаб.

Тъй като промишлеността на смарт телефоните се връща към бъдещето, ръководено от изкуствения разсъдък, Samsung Galaxy AI се откроява като пионер, обещаващ пробивни благоприятни условия, които ще революционизират метода, по който потребителите взаимодействат с устройствата си през 2024 година и по-късно.

Препоръчваме ви да прочетете още новината по отношение на това, в кои модели смарт телефони ще се среща за първи път Galaxy AI и по кое време това ще се случи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР