Samsung България стартира Out of The Frame“ – дългосрочно партньорство

...
Samsung България стартира Out of The Frame“ – дългосрочно партньорство
Коментари Харесай

Samsung България стартира „Out of The Frame“ – дългосрочен проект съвместно с художника Павел Митков -

Samsung България започва „ Out of The Frame “ – дълготрайно партньорство с художника Павел Митков. В рамките на плана творбите на Павел Митков оживяват на екраните на новото потомство тв приемници Samsung The Frame 2022 и преодоляват границите сред материалното и цифровото.

Любителите на изкуството могат да се насладят на картините в изложба „ Митков “ (ул. „ Съборна “ 7, София), изложени на шест високотехнологични „ платна “ модел The Frame 2022 с размери от 43 до 75 инча, които към този момент се оферират на пазара в България. Благодарение на новаторската технология Matte Display багрите, светлосенките и мазката на четката се пресъздават реалистично на екраните на The Frame 2022 по този начин, като че ли на стената е окачена същинска картина – матовият екран предотвратява появяването на отблясъци и отражения. A разнообразието от сменяеми рамки за тв приемник на Samsung пасва на всеки интериор и на всеки дом.



Новата гама The Frame 2022 идва с Art Store – цифрова платформа с над 1600 картини и фотографии от международни музеи и галерии. Селекция от картини на Павел Митков следва да бъде включена в Art Store скоро и по този начин да стане налична за консуматори по целия свят.

„ В благозвучие с философията на Samsung “Екрани на всички места, екрани за всички “ последните нововъведения при екраните трансформират визиите за аудиовизуално потребителско преживяване – с опция за още по-разнообразен избор всред върхови технологии и дизайн. The Frame 2022 прибавя още един щрих към богатия избор, който компанията предлага – селекция от мостри на изкуството от целия свят. Този план е за феновете и на изкуството, и на технологиите. “, разяснява Димитър Вълев, началник дивизия „ Телевизори “, Samsung България.

„ С плана „ Out of The Frame “ излизаме отвън рамките на визиите си за това по какъв начин художествени творби доближават до сетивата на ценителите – творбите на художника Павел Митков оживяват на екраните на новото потомство тв приемници Samsung The Frame 2022. Свидетели сме на симбиоза сред изкуство и технологии от най-голям клас – световна наклонност, локалното измерение на която е точно партньорството с Павел Митков “, прибавя Йорданка Димитрова, управител „ Продукти и наличие “, дивизия „ Телевизори “, Samsung България.



„ Значението на този взаимен план има доста измерения. Да се наслаждавате на творби на изкуството в рамката на тв приемника вкъщи има доста преимущества – да вземем за пример, в случай че сте колекционер, доста мъчно ще съхранявате физически всичките си картини, до момента в който на един огромен The Frame можете да им се наслаждавате когато и да е, съгласно настроението си. В случая, един тв приемник дава опция на мен като създател да откривам напълно разнообразни способи за интеракция с публиката. Каня феновете на изкуството в моята изложба, с цел да видят най-новите ми картини и да се убедят персонално във опциите на моделите The Frame 2022 “, насочва покана към аудиторията Павел Митков.

За „ Out of The Frame “

В рамките на дълготрайния план „ Out of The Frame “ картини на Павел Митков ще бъдат изложени на 6 тв приемника The Frame 2022 в изложба „ Павел Митков “ (ул. „ Съборна “ 7, София). Предстои творби на Павел Митков да станат част от Art Store, до която достъп имат притежатели на The Frame от целия свят. А в идващите месеци Павел Митков и Samsung България ще провеждат разнообразни начинания, включително за деца, в границите на които изкуството и технологиите ще се срещат все по-често..



За The Frame 2022

The Frame 2022 предлага впечатляващо аудио-визуално преживяване, без значение от наличието. Той комбинира брилянтно 4К QLED качеството на картината и реален 3D тон с дизайн на произведение на изкуството. The Frame 2022 става част от персоналната ти сбирка и пасва на всеки интериор - с Art Mode и Art Store в дома ти влиза цяла цифрова изложба. Изключи The Frame и той ще се преобрази в цифрово платно, на което можеш да изложиш над 1600 творби на изкуството от международни музеи и галерии или свои лични фотоси.

Благодарение на технологията Matte Display се наслаждаваш пълноценно на наличието на екрана без отблясъците и отблясъци. За своите антирефлексни свойства дисплеят Matte Display, с който са оборудвани начин на живот тв приемниците през 2022 година, са сертифицирани от underwriters laboratories (UL), самостоятелен теоретичен институт за проучвания на сигурността при технологиите.

Сертификатът на underwriters laboratories за антирефлексия ‘Glare-Free’ (Reflection Glare Free/Discomfort Glare Free / Disability Glare Free) се дава след проучване на продуктите по канара за неналичие на отражения – стандарт, заложен от International Commission on illumination (CIE). А с избора на подобаваща сменяема рамка за The Frame подчертаваш своя жанр и превръщаш тв приемника си в платно, почтено за същински шедьовър. В България The Frame 2022 е разполагаем в размери 43 ”, 50 ”, 55 ”, 65 ”, 75 ” и 85 ”.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР