Сампутирана ръка и опасност за живота е 61-годишната жена, пострадала

...
Сампутирана ръка и опасност за живота е 61-годишната жена, пострадала
Коментари Харесай

Жена е с ампутирана ръка и опасност за живота след катастрофа в Шумен, търсят свидетели

Сампутирана ръка и заплаха за живота е 61-годишната жена, потърпевша тежко при пътно произшествие в Шумен, за което Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи продължава да търси очевидци, оповестиха от пресцентъра й.  

Пътният случай породи в четвъртък сутринта, към 7:20 часа, в региона на кръстовището сред булевардите „ Мадара “ и „ Ришки проход “ в Шумен. Сигнал за него е подаден от лидер на лек автомобил, който съобщил, че забелязал жена в кръв, малко преди читалище „ Тодор Петков “. 

Пострадалата е откарана в шуменската болница с голям брой пострадвания, в тежко положение. Тя е с ампутация на лява ръка под лакътната става, с фрактура на седем ребра и пневмоторакс на бял дроб. 

Работата по определяне на причинителя на пътното произшествие продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.

Пострадалата при злополуката жена е изпаднала в потрес, с голям брой пострадвания и не може да каже какво се е случило, означи през вчерашния ден представителят на ОД на МВР-Шумен Ася Йорданова.

И прикани хората, които са станали очевидци на случая, да се обадят на тел. 054877221.

От полицията молят и за записи от видеорегистратори на коли, минали в региона на пътното произшествие сред 7:00 и 7:30 часа. Все още не е подаден нито един сигнал, посочи през днешния ден Йорданова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР