Сампдория победи Милан в мач от 6-ия кръг на Серия

...
Сампдория победи Милан в мач от 6-ия кръг на Серия
Коментари Харесай

Сампдория скалпира Милан на Луиджи Ферарис

Сампдория победи Милан в мач от 6-ия кръг на Серия " А ". Битката на стадион " Луиджи Ферарис " приключи при 2:0 в интерес на домакините.

Точни за Дория бяха несъмнено най-настоятелният футболист за състава в предни позиции - Дуван Сапата, както и Рикардо Алварес, разписал се малко преди края, след скоростна акция на отбора си.



Сапата пък бе прецизен едвам 18 минути преди последния съдийски сигнал, макар че с оглед представянето си през днешния ден, заслужаваше да се отличи с попадение на сметката си на много по-ранен стадий от конфликта.

Той можеше да стори това на два пъти през първото полувреме, като само блестящите намеси на Джанлуиджи Донарума предотвратиха сходно стичане на събитията.

 Снимка 230799
Източник:

Сампдория бе по-добрият отбор на терена в срещата, както през откриващите 45 минути, по този начин и през втората част от конфликта.

Двубоят бе белязан от любопитен противоречив миг още при започване на мача, като във втората минута основният арбитър отсъди дузпа за игра с ръка на Кеси в наказателното поле, само че след видеоповторение поправя това си решение и го анулира.

 Снимка 314195
Източник:

" Росонерите " не престават гонитбата на водачите в шампионата, само че с днешното проваляне ще изостанат от водещите тимове в таблицата.

Единайсеторката на Винченцо Монтела към момента не демонстрира стремежи игрови образ, който почитателите на отбора сигурно желаят да следят.

 Основни играчи на Милан пропущат мача със Сампдория
Сериозни проблеми пред Винченцо Монтела в Милан

Специалистът няма да може да разчита на четирима играчи в мача със Сампдория

През седмицата Самп не съумя да победи на открито Верона, който се бори за оцеляването си, само че в днешния следобяд тимът сподели на какво е кадърен.

 Снимка 314196
Източник:

Милан разполагаше със серия от четири следващи победи над Сампдория в шампионата, преди да загуби в последния мач посред им през февруари тази година.

От през днешния ден провалите за състава на Енцо Монтела против съответния конкурент са към този момент две следващи.

 Снимка 314194
Източник:

Ето и стартовите сформира на двата отбора, с които те стартираха неделния си конфликт:

САМПДОРИЯ : Пуджиони, Силвестре, Стринич, Березински, Ферари, Барето, Рамирес, Прает, Торейра, Куалярела, Д.Сапата

МИЛАН : Донарума, Бонучи, К.Сапата, Абате, Родригес, Романьоли, Билия, Бонавентура, Кеси, Калинич, Сусо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР