Самоубийството на Цветелин Цеков с връзка за маратонка в ареста

...
Самоубийството на Цветелин Цеков с връзка за маратонка в ареста
Коментари Харесай

Самоубийството на Цветелин с връзка за маратонка в ареста ще донесе куп последствия

Самоубийството на Цветелин Цеков с връзка за маратонка в ареста е сериозен случай, сподели пред публицисти шефът на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ основен комисар Ивайло Йорданов. Той уточни, че по случая, с изключение на следствие, тече и дисциплинарна инспекция.

Йорданов добави, че в ареста в Сандански има установени предходни нарушавания, само че те нямат връзка със случая.

Цветелин Цеков, който бе в ареста в Благоевград, се е обесил с връзка от маратонка, завързана за решетката на прозореца. Това бе открито през вчерашния ден в 15:40 часа, при осъществяване на рутинна инспекция на помещението за задържане.

Във вторник мъжът, който е от Лом, дошъл с такси пред къщата на някогашната си възлюбена. След следващата препирня, сърдит, извадил противозаконен револвер и прострелял татко й.

Както бе обявено, двамата имали спор от години. Той не смълчан даже и откакто стрелецът се разделил с дъщерята на жертвата си. След като прострелял съперника си в ръката, Цветелин се барикадира в къщата дружно с някогашната си другарка, с цел да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с противозаконния револвер.

Двамата нямали деца, само че дамата има няколко от различен мъж и те са при него.

В продължение на няколко часа ломчанинът държеше като заложници някогашната си другарка и майка й на таванския етаж. Той излъчваше протичащото се онлайн в своя фейсбук профил. От видеото се виждаше, че с изключение на двете дами, на втория етаж с белезници е закопчан и трети пленник. По думите на причинителя той бил техен комшия.

В сряда Окръжна прокуратура – Благоевград му повдигна обвинявания за осъществени четири закононарушения – опит за съзнателно ликвидиране, отнемане от независимост в изискванията на домашно принуждение, закана с ликвидиране в изискванията на домашно принуждение и за безчинство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР