Самоуби се главният заподозрянн за убийството на 58-годишната жена в

...
Самоуби се главният заподозрянн за убийството на 58-годишната жена в
Коментари Харесай

Издирваният за убийството в Благоевград се самоуби

Самоуби се основният заподозрянн за убийството на 58-годишната жена в Благоевград , съобщи БНР.

Мъжът е открит с огнестрелна рана в главата, а до тялото му служители на реда намерили пушка двуцевка . Това стана ясно от думите на Николай Хаджиев - шефът на ОДМВР -Благоевград.

 Убиха жена в Благоевград Обновена
Убиха жена в Благоевград

Село Бараково е блокирано, там е търсеният за убийството

Хаджиев изясни още, че полицията е атакувала и претърсила няколко адреса в Бараково. Издирваният е бил в къщата на двама братя. По техни данни лицето е пристигнало в среднощ. Мъжът е носил оръжие и перука.

Властите считат, че самоубилият се е най-вероятният провинен за убийството.

Предвид данните, че лицето е въоръжено, се наложи барети да обсадят къщата, уточни шефът на Министерство на вътрешните работи - Благоевград.

 Задържаха мъж по отношение на убийството в Благоевград
Задържаха мъж по отношение на убийството в Благоевград

На място дойдоха и прокурори

Един мъж е арестуван, само че към момента не е ясно какво е отношението мукъм закононарушението.

Припомняме, 57- годишна жена беше открита убита във входа на блока, в който живее в благоевградския квартал " Струмско " .

Издирваният мъж е живеел с дъщерята на жертвата, тя е била пребита преди дни, а той се е укрил. Мъжът има и предходни престъпни прояви за изнасилвания. Хората в блока настояват, че фамилията е подало сигнал в полицията за побоя.

Престъплението е станало към 1:00 часа. Смъртта е настъпила от кръвозагуба. По непотвърдена информация дамата е държала заведение за бързо хранене.

Убийството е осъществено вътре във входа на постройката . Жената е влезнала и е била застигната от нападателя. Тя се е прибирала от работа.

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова удостовери, че случаят е станал към 1:00 часа. Съседка е разкрила тялото малко по-късно. Със сигурност знаем, че 57 -годишната жена е умряла от огнестрелна рана . Извършителят е стрелял от упор, уточни Арнаудова по-рано.

Издирваният бе 40-годишен мъж, против който е подаден сигнал до полицията от дъщерята на жертвата, че незаконно й е отнета колата и че я е пребил.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР