Самотна майка, работеща като чистачка в топ лондонска адвокатска кантора,

...
Самотна майка, работеща като чистачка в топ лондонска адвокатска кантора,
Коментари Харесай

Чистачка `уволнена за ядене на остатъчен сандвич, оставен в кухнята на адвокатската кантора`

Самотна майка, работеща като чистачка в топ лондонска адвокатска адвокатска фирма, беше уволнена, откакто изяде излишък от сандвич с риба звук от кухнята.

Габриела Родригес измъкна закуската от £1,50, оставена на поднос в офисите на юристи от Девъншир. Импулсивното решение докара до обвиняване на 39-годишната жена в кражба от компанията, за която работеше по контракт, и в последна сметка приключи работата си, на която тя разчиташе да устоя 10-годишната си щерка.

Total Clean, който регистрира облага от £1,6 милиона предходната година, сподели на госпожа Родригес, че кражбата е " окончателно унищожила " доверието им, като са изяли сандвича. Майката, служащ мигрант с £13,08 на час, се опита да апелира решението, само че безрезултатно.

Сега профсъюзните шефове жигосаха решението на Total Clean, описвайки го като „ отвън сферата на рационалното и разбирането “. Г-жа Родригес е имала „ безупречно досие “ в работата си с £13,08 на час, откакто е работила там две години, сподели профсъюзът на работниц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР