Самотна майка от САЩ даде изключително ценен и полезен съвет

...
Самотна майка от САЩ даде изключително ценен и полезен съвет
Коментари Харесай

Майка даде изключително ценен съвет на 6-годишната си дъщеря

Самотна майка от Съединени американски щати даде извънредно скъп и потребен съвет на 6-годишната си щерка, който след това се трансформира в шлагер в обществените мрежи, печелейки утвърждението на стотици хиляди хора.

Хейли Хесъл решила да изненада момичето си, като ѝ купува чисто нов несесер за учебно заведение. За задачата майка ѝ посетила три магазина, с цел да избере възможнао най-хубавия. Когато обаче го дава на щерка си, момичето избухва в мощен рев и го захвърля в боклука с думите: ''Това е жалко! Всички в класа ми имат същия, не го желая!'', след което се затворила в стаята си.

Въпреки оскърбителната реакция на момичето дамата е запазила хладнокръвие, след което отишла при нея и я предиздвикала да я извади от кофата. После ѝ обяснила, че щом на нея не ѝ би трябвало, ще намерят дете, на което да го дадат, чиито родители нямат опцията да му купят несесер или което въобще няма родители.

,,Обясних ѝ, че няма право да изисква по-специално отношение към себе си. Дълбоко имам вяра, че когато човек съумее да промени своите усещания и просто да бъде признателен за това, което има, нещата в живота могат да се променят'', написа във ''Фейсбук'' майката на детето.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР