Самолетната катастрофа в Непал, при която загинаха 72 души, включително

...
Самолетната катастрофа в Непал, при която загинаха 72 души, включително
Коментари Харесай

Британски балетист загина при самолетна катастрофа в Непал, след като пилот случайно дръпна грешни лостове

Самолетната злополука в Непал, при която починаха 72 души, в това число надарена английска балетистка, е породена от водач, който инцидентно дръпна неверни лостове, заяви разследване.

„ Извънредният “ Руан Крайтън, на 34 години, пътуваше на борда на двумоторния витлов аероплан от Катманду до интернационалното летище Покхара в подножието на Хималаите, когато той падна в дефиле на към миля от пистата през януари 2023 година, Един от водачите простъпка промени ъгъла на витлото вместо този на задкрилките на самолета ATR-72, който бе забелязан от очевидци да се " накланя внезапно ", преди да " потъне бързо " към земята, следствие на гибелта на господин Крайтън в Лондон Север Coroner's Court в Барнет изслуша.

Оформянето на техническия термин за завъртане на ъгъла на лопатките на витлото паралелно нормално се прави единствено при незабавни случаи, когато мотор се повреди и би довело до липса на двигателна сила на самолета, сподели специалист на следствието. Студентът по физиотерапия господин Крайтън, който е обиколил Евро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР