Самолетите са място, на което е доста вероятно да се

...
Самолетите са място, на което е доста вероятно да се
Коментари Харесай

Как стюардесите не се разболяват по време на полети

Самолетите са място, на което е много евентуално да се разболеем. А стюардесите са тези, които прекарват там доста повече време, в сравнение с ние. Затова сигурно знаят по-добре от нас по какъв начин да се предпазят от болестите на борда. Ето и няколко съвета, които всеки може да съблюдава.

Хидратация

Полетите дехидратират тялото. И когато това се случи, то няма задоволително сили, с цел да се бори с бактериите в близост. Затова най-важното предписание е да пием задоволително вода.

Важно е обаче тази вода наложително да е бутилирана и да заобикаляме кафето и чаят, които се вършат с вода, която е много евентуално да не е безвредна за консумация.

Вместо тях, можем да заложим на сокове със наличие на джинджифил и лимон, каквито сигурно ще намерим в магазините на летището.
 Снимка 439217

Имунна система

в случай че ни следва дълъг полет и не желаеме да се разболеем, добре е известно време преди този момент да одобряваме имуностимуланти, които да подсилят защитните сили на организма.

Дезинфекция

Абсолютно наложително е да почистим с антибактериални кърпички или гел всички повърхности към нашето място в самолета. И даже да сме го създали усърдно, в никакъв случай не трябва да слагаме храна непосредствено върху табличките на седалките, написа Reader`s Digest.

Релакс

Ако се тормозим от летенето, можем да си вземем хапчета за утешение на билкова основа или етерично масло от лавандула да вземем за пример. Стресът има директна връзка със здравето ни и отслабва отбраната на организма.
 Снимка 439218

Плодове и зеленчуци

Те са идеално похапване преди и по време на полет. Не единствено, че ни хидратират по натурален метод, само че и ни зареждат с витамини и антиоксиданти.
 Наоми Кембъл, пътуването със аероплан и странните привички на модела
От какво страда Наоми Кембъл

Не й е елементарно, несъмнено

Добра форма

Ако ни се постанова постоянно да пътуваме със аероплан, постоянните тренировки могат да ни оказват помощ да се оправим по-лесно с неприятни резултати като промяна на часовите зони и недоспиване. Но не е добра концепция да спортуваме директно след полет, тъй като първо би трябвало да дадем на тялото си време за отмора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР