Самолетите са едни от най-модерните средства за транспорт и не

...
Самолетите са едни от най-модерните средства за транспорт и не
Коментари Харесай

5 съвета за летене със самолет, които всеки пасажер трябва д...

Самолетите са едни от най-модерните средства за превоз и не е изненадващо, че са употребявани от толкоз доста хора. Въпреки ежедневното им прилагане много от туристите не знаят някои от главните правила по време на полет, които ще им донесат повече комфорт, когато са във въздуха.

Местата до прозореца са по-студени

Температурата отвън самолета пада до -60-65°С, което напълно резонно охлажда корпуса му. Тези ниски температури може да бъдат усетени от пасажерите, които пътуват на седалките до прозореца. Затова, в случай че сте си купили такива места, се облечете малко по-плътно.

Избягвайте да пиете кафе и чай

Водата, която се употребява за правенето на чай или кафе на борда, нерядко съдържа бактерии като ешерихия коли и стафилококи ауреус. До това умозаключение са стигнали експерти, които са изследвали движимости от производни самолетни компании в лабораторни условия. Най-добре на борда да консумирате бутилирана вода или плодов сок.

Поставките за храна и джобовете на седалките са най-мръсните места в самолета

Доста постоянно джобът на предната седалка се употребяват за отпадък от пасажерите, а от време на време екипажът не съумява да почисти напълно добре машината преди идващия полет. Но по-мръсни са таблите, на които оставяме храна и питиета, написа mila.bg. Всеизвестна загадка е, че постоянно майките ги употребяват, с цел да сменят памперсите на бебетата си. Затова преди да сложите нещо върху тях, избършете с мокри салфетки, дръжте движимостите си в раницата си и в никакъв случай не слагайте непосредствено храна върху тях.

Най-добре е да летите сутринта

Ако имате избор, избирайте полет, който е рано сутринта. Има по-малък късмет да закъснее, а в случай че имате боязън от хвърчене, по-добре да летите незабавно след изгрев, тъй като шансът за турбуленция е по-малък.

Не надувайте възглавничката си за врата до дъно

Не забравяйте законите на физиката, когато сте във въздуха. Ако напълните до дъно с въздух възглавничката, която слагате към врата за по-комфортен сън, може да гръмне поради налягането в кабината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР